Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

1 Algemeen
1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Beauty LaceWigs. Door het totstandkoming van een overeenkomst tussen de klant en Beauty LaceWigs volgens de procedure zoals deze is omschreven in deze Algemene Voorwaarden, accepteert de klant deze voorwaarden.
1.2. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn alleen geldig als deze schriftelijk met Beauty LaceWigs zijn overeengekomen. 
1.3. Beauty LaceWigs heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van de Beauty  LaceWigs website te wijzigen.

2 Aanbiedingen en overeenkomsten
2.1. Alle aanbiedingen gedaan op de website van Beauty LaceWigs zijn vrijblijvend, ook indien deze een termijn van aanvaarding bevatten. Beauty LaceWigs behoudt zich het recht voor om aanbiedingen in te trekken. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.
2.2. Een overeenkomst tussen Beauty LaceWigs en de klant komt tot stand nadat de klant een bestelling heeft geplaatst via het bestelformulier, door het volledig doorlopen van het formulier; het door de klant vervolgens op [Verzending] knop klikken op de website van Beauty LaceWigs waarna de klant een bevestiging heeft ontvangen Beauty LaceWigs behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door de klant aan Beauty LaceWigs verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door Beauty LaceWigs verrichte leveringen. Beauty LaceWigs erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de Algemene Voorwaarden erkent de klant dit eveneens.

3 Prijzen/tarieven en betaling
3.1. Alle prijzen voor de aangeboden zaken zijn in EURO`s. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten cq andere fouten
3.2 Alle facturen zullen door de klant worden betaald, zonder korting of compensatie binnen veertien (14) dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders overeengekomen
3.3. Bij niet nakoming door de klant van hetgeen omtrent betaling is overeengekomen, Beauty LaceWigs gerechtigd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of haar verplichtingen op te schorten, alsmede gerechtigd de klant zonder opgave van redenen toekomstige bestellingen te weigeren.

4 Levering/verzending termijnen 
4.1. Beauty LaceWigs Levert alleen in Nederland, Duitsland en België.
4.2. De verzendtijd bedraagt afhankelijk van het product tussen 3 en 5 werkdagen en op maat gemaakte Human Lace Wigs 20 werkdagen, nadat de betaling van het verschuldigde bedrag is ontvangen op rekening van Beauty LaceWigs. Deze termijn geldt als richtlijn en niet als bindend. Ten allen tijde wordt een redelijkheid nagestreefd en overtreding van de genoemde vijf werkdagen worden altijd via email aan de klant gemeld. In het uitzonderlijke geval dat het artikel niet meer leverbaar is, behoudt Beauty LaceWigs zich te aller tijden het recht om naar keuze van de klant, hetzij voor gratis nalevering zorgen van een vergelijkbaar product qua kwaliteit en prijs, hetzij de koper te crediteren voor het betaalde bedrag.
4.3. Beauty LaceWigs behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen aan de klant over te gaan, zodat een bestelling in twee of meerdere zendingen wordt verzonden.

5 Overmacht en/of bijzondere omstandigheden
5.1. Beauty LaceWigs is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid, die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.
5.2. Omstandigheden in de zin van artikel zijn onder meer een bedrijfsstoring, een storing in de energie- of materiaalaanvoer, transportvertraging, een staking en het niet of niet meer tijdig leveren door leveranciers. 

6 Risico 
6.1. Het risico tijdens het transport van het door de klant bestelde product is voor Beauty LaceWigs Op het moment van aflevering van het product, of het moment dat redelijkerwijze als aflevering beschouwd kan worden, gaat het risico van het product op de klant over, behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Beauty LaceWigs kunnen worden uitgesloten.

7 Bestellingen/communicatie/retourneren
7.1. Beauty LaceWigs is op geen enkele manier aansprakelijk voor misverstanden, beschadigingen, vertragingen of niet duidelijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de klant en Beauty LaceWigs dan wel tussen Beauty LaceWigs en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen de klant en Beauty LaceWigs.
7.2. Mocht de lace wig sterk afwijken van de opgegeven gegevens, dan zal Beauty LaceWigs binnen 24 uur de verantwoordelijkheid op zich nemen om de lace wig terug te nemen. En de huidige order zoals opgegeven ook af te leveren. De order kan dan niet aangepast worden. In alle andere gevallen kan de lace wig uit hygiënische oogpunt niet geretourneerd worden.

8 Klachten
8.1. Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen door Beauty LaceWigs serieus in behandeling worden genomen.
8.2. De klant dient een klacht kenbaar te maken via het contactformulier binnen 31 dagen na aankoop.
8.3. Beauty LaceWigszal binnen tien (10) werkdagen de klacht proberen op te lossen. Beauty LaceWigs zal de klant hierover schriftelijk (via brief of e-mail) berichten.

9 Toepasselijke recht en geschillenregeling.
9.1.Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Beauty LaceWigs is het Nederlands recht van toepassing.

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

1 Algemeen
1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Beauty By J-Linn. Door het totstandkoming van een overeenkomst tussen de klant en Beauty By J-Linn volgens de procedure zoals deze is omschreven in deze Algemene Voorwaarden, accepteert de klant deze voorwaarden.
1.2. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn alleen geldig als deze schriftelijk met Beauty By J-Linn zijn overeengekomen.
1.3. Beauty By J-Linn heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van de Beauty By J-Linn website te wijzigen.

2 Aanbiedingen en overeenkomsten
2.1. Alle aanbiedingen gedaan op de website van Beauty By J-Linn zijn vrijblijvend, ook indien deze een termijn van aanvaarding bevatten. Beauty By J-Linn behoudt zich het recht voor om aanbiedingen in te trekken. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.
2.2. Een overeenkomst tussen Beauty By J-Linn en de klant komt tot stand nadat de klant een bestelling heeft geplaatst via het bestelformulier, door het volledig doorlopen van het formulier; het door de klant vervolgens op [Verzending] knop klikken op de website van Beauty By J-Linn waarna de klant een bevestiging heeft ontvangen Beauty By J-Linn behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door de klant aan Beauty By J-Linn verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door Beauty By J-Linn verrichte leveringen. Beauty By J-Linn erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de Algemene Voorwaarden erkent de klant dit eveneens.

3 Prijzen/tarieven en betaling
3.1. Alle prijzen voor de aangeboden zaken zijn in EURO`s. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten cq andere fouten
3.2 Alle facturen zullen door de klant worden betaald, zonder korting of compensatie binnen veertien (14) dagen na factuurdatum, tenzij schriftelijk anders overeengekomen
3.3. Bij niet nakoming door de klant van hetgeen omtrent betaling is overeengekomen, Beauty By J-Linn gerechtigd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of haar verplichtingen op te schorten, alsmede gerechtigd de klant zonder opgave van redenen toekomstige bestellingen te weigeren.

4 Levering/verzending termijnen
4.1. Beauty By J-Linn Levert alleen in Nederland, Duitsland en België
4.2. De verzendtijd bedraagt afhankelijk van het product minder dan tien (10) werkdagen en op maat gemaakte Human By J-Linn binnen veertien (14) werkdagen, nadat de betaling van het verschuldigde bedrag is ontvangen op rekening van Beauty By J-Linn. Deze termijn geldt als richtlijn en niet als bindend. Ten allen tijde wordt een redelijkheid nagestreefd en overtreding van de genoemde tien werkdagen worden altijd via email aan de klant gemeld. In het uitzonderlijke geval dat het artikel niet meer leverbaar is, behoudt Beauty By J-Linn zich te aller tijden het recht om naar keuze van de klant, hetzij voor gratis nalevering zorgen van een vergelijkbaar product qua kwaliteit en prijs, hetzij de koper te crediteren voor het betaalde bedrag.
4.3. Beauty By J-Linn behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen aan de klant over te gaan, zodat een bestelling in twee of meerdere zendingen wordt verzonden.

5 Overmacht en/of bijzondere omstandigheden
5.1. Beauty By J-Linn is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid, die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.
5.2. Omstandigheden in de zin van artikel zijn onder meer een bedrijfsstoring, een storing in de energie- of materiaalaanvoer, transportvertraging, een staking en het niet of niet meer tijdig leveren door leveranciers.

6 Risico
6.1. Het risico tijdens het transport van het door de klant bestelde product is voor Beauty By J-Linn Op het moment van aflevering van het product, of het moment dat redelijkerwijze als aflevering beschouwd kan worden, gaat het risico van het product op de klant over, behoudens de aansprakelijkheden die wettelijk niet door Beauty By J-Linn kunnen worden uitgesloten.

7 Bestellingen/communicatie/retourneren
7.1. Beauty By J-Linn is op geen enkele manier aansprakelijk voor misverstanden, beschadigingen, vertragingen of niet duidelijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de klant en Beauty By J-Linn dan wel tussen Beauty By J-Linn en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen de klant en Beauty By J-Linn.
7.2.Mocht de lace wig sterk afwijken van de opgegeven gegevens, dan zal Beauty By J-Linn binnen 24 uur de verantwoordelijkheid op zich nemen om de lace wig terug te nemen. En de huidige order zoals opgegeven ook af te leveren. De order kan dan niet aangepast worden. In alle andere gevallen kan de lace wig uit hygiënische oogpunt niet geretourneerd worden.

8 Klachten
8.1. Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen door Beauty LaceWigs serieus in behandeling worden genomen.
8.2. De klant dient een klacht kenbaar te maken via het contactformulier.
8.3. Beauty By J-Linn zal binnen tien (10) werkdagen de klacht proberen op te lossen. Beauty By J-Linn zal de klant hierover schriftelijk (via brief of e-mail) berichten.

9 Toepasselijke recht en geschillenregeling.
9.1.Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Beauty By J-Linn is het Nederlands recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gastenboek

  • 22-08-2020 - Zeer tevreden en super zacht haar ! lees meer
  • 22-08-2020 - Pruik binnen op verwachte tijd, lieve vrouw met een goeie...  lees meer
  • 29-05-2020 - Het pruik die ik had gekocht is mooi, zacht en...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 Beauty By J-Linn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.