Lace Wigs Synthetisch

Wat is een front lace wig?

Een front lace wig is een pruik dat voor de haarlijn wordt bevestigd. De front lace wig wordt alleen voor de haarlijn bevestigd en niet achter de oren en nek. Ook bij een front lace wig geldt dat de impressie wordt gewekt dat het haar uit de hoofdhuid groeit. Ook kunt u met een front lace wig een halve staart dragen.

Wat is een front lace wig? Een front lace wig is een pruik dat voor de haarlijn wordt bevestigd. De front lace wig wordt alleen voor de haarlijn bevestigd en niet achter de oren en nek. Ook bij een front lace wig geldt dat de impressie wordt gewekt dat het haar uit de hoofdhuid groeit. Ook kunt u met een front lace wig een halve staart dragen.

 

Let op: kleuren kunnen afwijken!
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 
We proberen onze modellen te fotograferen met zo veel mogelijk details, maar de kleur kan verschillen door het gebruik van de flits van de camera en de modellen staat onder een felle licht

 

LEVERTIJD TUSSEN 2 EN 4 WERKDAGEN

 

 

 

Gerelateerde afbeelding

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Beauty LaceWigs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel